Den Bommel, 17 maart 2020


Beste inwoners van Den Bommel en Zuidzijde,


Zoals u weet heeft de overheid maatregelen genomen waardoor het kan zijn dat u niet meer naar buiten mag of zelf in staat bent bepaalde zaken te regelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boodschappen doen en de hond uitlaten. In tijden als deze is het extra belangrijk dat we naar elkaar omkijken. Zoals minister Bruins zei: “Nederlanders, let een beetje op elkaar.”


Heeft u hulp nodig of kunt u anderen helpen? Laat het ons weten!


U kunt aan één van de onderstaande personen laten weten dat u hulp nodig heeft of dat u wil helpen. Wij zullen dan vraag en aanbod bij elkaar gaan brengen.


Bel of mail met:

José de Jongvoorzitter@denbommel-zuidzijde.nl06 22 99 89 66
Jan Meinstersecretariaat@denbommel-zuidzijde.nl06 10 30 37 30
Harmen AalvangerdiaconieHGDB@outlook.com0187 633 723
Annewien Bogermanannewienbogerman@kpnmail.nl06 22 84 35 46

 

Wanneer u mailt: vermeld uw naam, adres, telefoonnummer en uw hulpvraag of –aanbod.


Hoe mooi zou het zijn wanneer we er in deze uitzonderlijke tijd voor elkaar kunnen zijn? Mogen we ook op uw en jouw medewerking rekenen?


Met vriendelijke groet,


De dorpsraad Den Bommel en Zuidzijde en de diaconieën van de Protestantse Kerk Den Bommel.

‘Heeft u behoefte om stil te zijn in de kerk, te bidden of behoefte aan een gesprekje, omdat u met vragen zit, dan kan dat, vanaf 24-03, van 10.00 tot 11.00 op dinsdag en donderdag. Houd wel de afstand van 2 meter aan met eventueel andere aanwezigen. Ds. De Borst is bovendien telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 18.00 (611301)’ 

Locatie: De kerk aan de Voortstraat. 


NB: Wanneer u daadwerkelijk hulp gaat geven of aannemen, dan wijzen we u erop hierbij de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. Let er bijvoorbeeld op dat u afstand houdt van elkaar, geen handen geeft en niet binnen komt bij mensen die (mogelijk) besmet zijn.

 

www.denbommel-zuidzijde.nl