Leuk idee voor Den Bommel?

De dorpsraad Den Bommel en Zuidzijde wil graag van haar inwoners ideeën horen voor de kern en het buurtschap. Naast de jaarlijkse uitgaven via het leefbaarheidsplan wil de dorpsraad duurzame investeringen doen voor een leuker en interessanter Den Bommel en Zuidzijde. De dorpsraad heeft zelf al de volgende ideeën:

Vlaggenmasten bij de entree van Den Bommel
Netlichting voor in de vlaggenmast (in plaats van kerstbomen)
Schijnwerpers voor het uitlichten van de hervormde kerk en het watersnood monument

Aan welke blijvende of duurzame ideeën hebben de dorpsgenoten van de dorpsraad behoefte? Een inspirerend kunstwerk, activiteiten, een bankje op een mooi punt, sporttoestellen in de buitenlucht? We horen graag van u en jullie via secretariaat@denbommel-zuidzijde.nl. Voor de zomer wordt een knoop doorgehakt. Zie ook onze vernieuwde website www.denbommel-zuidzijde.nl.